Gehele organisatie

Een goede voorbereiding van een bruiloft kost veel tijd. Gun jezelf een perfect georganiseerde bruiloft en geniet van het zorgeloos toeleven naar deze bijzondere dag!

Op basis van jullie wensen, brengen wij alle onderdelen van jullie huwelijksdag in kaart. Wij helpen bijvoorbeeld bij het vinden van de ideale leveranciers en dienstverleners. Dit is niet alleen voordelig maar scheelt ook enorm veel tijd en energie.

Op de dag zelf fungeren wij als ceremoniemeester, waardoor jullie op deze bijzondere dag nergens aan hoeven te denken. Wij beheren het draaiboek en houden nauw contact met de locatie zodat alle afspraken nagekomen worden. Tevens zijn wij ook het aanspreekpunt voor gasten en leveranciers.

Op jullie huwelijksdag zijn wij vaak aanwezig met één assistent (o.a. afhankelijk van locatie(s) en aantal gasten). We eindigen pas de dag als de laatste gasten naar huis zijn, en jullie genieten van de huwelijksnacht!

Zijn jullie benieuwd naar onze exclusieve ideeën voor jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Trouwen in Amsterdam Trouwen in Amstelveen Trouwen in Haarlem Trouwen in het Gooi Trouwen in Bussum Trouwen in Weesp Trouwen in Maarssen Trouwen in Baarn Trouwen in Naarden/a> Trouwen in Amersfoort Trouwen in Eemnes Trouwen in Utrecht Trouwen in Abcoude Trouwen in Laren Trouwen in Blaricum Trouwen in Wassenaar Trouwen in Bloemendaal Trouwen in Zeist Trouwen in Hilversum Trouwen in Huizen Trouwen in Amstelveen
Top