Wedding Consult

Het Wedding Consult biedt jullie de mogelijkheid om van gedachte te wisselen met een professional van Signature Wedding Company.
Tijdens een Wedding Consult, wordt jullie voorgenomen huwelijk gedurende twee à drie uur besproken. Een perfect moment om alle vragen te stellen die jullie hebben. Zo kunnen jullie onder andere de dagindeling bespreken en advies vergaren over de beste en betrouwbaarste leveranciers en de best passende locatie. Natuurlijk denken wij ook graag mee over de themakeuze en styling van jullie bruiloft.

Benieuwd naar onze exclusieve ideeën voor jullie bruiloft?  Neem contact met ons op voor een persoonlijk Wedding Consult.

De kosten van dit Wedding Consult zijn €299 incl. BTW en exclusief reiskosten van €0.40  per kilometer.

 

Trouwen in Amsterdam Trouwen in Amstelveen Trouwen in Haarlem Trouwen in het Gooi Trouwen in Bussum Trouwen in Weesp Trouwen in Maarssen Trouwen in Baarn Trouwen in Naarden/a> Trouwen in Amersfoort Trouwen in Eemnes Trouwen in Utrecht Trouwen in Abcoude Trouwen in Laren Trouwen in Blaricum Trouwen in Wassenaar Trouwen in Bloemendaal Trouwen in Zeist Trouwen in Hilversum Trouwen in Huizen Trouwen in Amstelveen
Top