Nieuws & in de Media

Signature Wedding Company in het Financieel Dagblad 

Daar sta ik dan – in Financieel Dagblad als succesvolle entrepreneur! Twee pagina’s over mijn achtergrond, mijn grote passie voor de liefde en waarom ik dit bedrijf gestart ben. Wil je graag het volledige artikel lezen in het Financieel Dagblad? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Trouwen zonder stress

Alles Preferred Partner van The Perfect Wedding werden wij gevraagd om advies te geven hoe je als bruidspaar zonder stress kan trouwen. Na het persoonlijke interview, verscheen er een heel leuk artikel over dit onderwerp op de voorpagina van The Perfect Wedding!

Trouwen zonder stress is dus écht mogelijk! En zo doe je dat dus!

 

Een persoonlijke interview met Expat Wedding Amsterdam

Naast de Nederlandse bruidsparen die wij helpen bij het organiseren van hun huwelijk werken wij ook veel met expats of bruidsparen die in het buitenland wonen die graag in Nederland willen gaan trouwen. Juist voor deze doelgroep, werden wij gevraagd om een interview af te leggen bij Expat Wedding Amsterdam, een expat community in Nederland.  Een paar goede tips en leuke weetjes over ons als team!

RSVP applicatie

Met trots gebruiken onze bruidsparen nu al een tijdje onze innovatieve, real-time RSVP applicatie. Dit scheelt niet alleen enorm veel tijd, maar is ook dé manier om er achter te komen hoeveel gasten aanwezig zullen zijn per dagdeel van jullie bruiloft. Automatisch, houdt het ook bij welke dieetwensen er kenbaar zijn gemaakt. Je hoeft dus niet continu Excel sheets bij te houden en als er een wijziging plaats vindt, dan kunnen de gasten dit zelf aanpassen in het systeem. Het mooie is, onze app controleert ook of de aantal uitgenodigde gasten ook kloppen met jullie opgegeven lijst.

Mochten er gasten zijn die geen reactie hebben gestuurd, kan je automatisch een vriendelijke herinnering sturen door 1 druk op de knop!

Omdat elk bruidspaar een eigen stijl & thema heeft, is elke RSVP pagina helemaal uniek.

 

Als enige Weddingplanner bureau in Nederland met dit systeem, zijn wij er natuurlijk trots op dat wij dit aan bruidsparen kunnen bieden!

Voor meer info en natuurlijk alle andere handige features, neem een kijkje op: http://rsvp.signaturewedding.nl/

The Perfect Wedding

Wij geven regelmatig advies en blog items aan de The Perfect Wedding. Dit keer ging het om rampscanrio’s tijdens de bruiloft. Onze tips om dit te voorkomen? Lees dan dit artikel!

Wij komen op TV!

In Januari 2013 zal Signature Wedding Company te zien zijn in het nieuwe TV programma “Hollands Welvaren”. Het vak Weddingplanner wordt uitgelicht en zal op de voet gevolgd worden door regisseur Michiel van Erp en zijn TV crew. Tijdens dit programma zullen één of meerdere bruiloften (en de voorbereidingen) te zien zijn die Signature Wedding gepland en gestyled heeft.

Voor meer informatie over het programma en uitzending informatie, neem een kijken bij De Familie in co-productie met de VPRO

Signature Wedding Company wordt aangeraden door WIT WEDDING in de nieuwsbrief van Juli 2012.

SWC in Wit Wedding

Trouwen in Amsterdam Trouwen in Amstelveen Trouwen in Haarlem Trouwen in het Gooi Trouwen in Bussum Trouwen in Weesp Trouwen in Maarssen Trouwen in Baarn Trouwen in Naarden/a> Trouwen in Amersfoort Trouwen in Eemnes Trouwen in Utrecht Trouwen in Abcoude Trouwen in Laren Trouwen in Blaricum Trouwen in Wassenaar Trouwen in Bloemendaal Trouwen in Zeist Trouwen in Hilversum Trouwen in Huizen Trouwen in Amstelveen
Top