Over Ons

Signature Wedding Company werkt op basis van vertrouwen, passie en drive. Wij houden van hard werken, lachen en werken graag samen met betrouwbare leveranciers en een vast aantal planners. Onze missie is om jullie verwachtingen te overtreffen.

Wij nemen tijdens jullie bruiloft de hele organisatie en alle zorgen over, zowel tijdens de voorbereidingen als op de trouwdag zelf, zodat jullie kunnen genieten. Wij investeren al onze energie in het maken van onvergetelijke momenten. Dat is onze passie!

Valerie Bergkamp
Valérie Bergkamp Founder & Planner

Valérie is opgegroeid in New York en heeft een aantal jaar in Dubai en Oman gewoond. Door haar succesvolle carrière bij onder andere IBM, Accenture en Atlassian als Partner Manager, heeft zij vele culturen van dichtbij mogen meemaken door in Europa een Partner Netwerk op te zetten. Daarnaast, is zij verantwoordelijk geweest voor vele zakelijke evenementen en conferenties in heel Europa en heeft ze tevens events in de privé sfeer mogen organiseren.
Valérie behartigt het belang van de relatie tussen haarzelf en het bruidspaar om er zeker van te zijn dat de visie van de klant gerealiseerd kan worden. Zij zorgt voor een perfecte combinatie tussen haar expertise, functie, stijl en de wensen van het bruidspaar om hun gedroomde bruiloft tot werkelijkheid te maken.

Referenties

Onze partner, The Perfect Wedding, heeft een aantal referenties van een aantal bruidsparen gepresenteerd op hun website. Kijk voor inspiratie en referenties.

Signature Wedding Company

Trouwen in Amsterdam Trouwen in Amstelveen Trouwen in Haarlem Trouwen in het Gooi Trouwen in Bussum Trouwen in Weesp Trouwen in Maarssen Trouwen in Baarn Trouwen in Naarden/a> Trouwen in Amersfoort Trouwen in Eemnes Trouwen in Utrecht Trouwen in Abcoude Trouwen in Laren Trouwen in Blaricum Trouwen in Wassenaar Trouwen in Bloemendaal Trouwen in Zeist Trouwen in Hilversum Trouwen in Huizen Trouwen in Amstelveen
Top