Werkwijze

De voorbereiding en organisatie van een bruiloft is vaak een emotionele en tijdrovende periode. Signature Wedding Company organiseert geheel of gedeeltelijk jullie bruiloft, waardoor de voorbereidingen een mooie en ontspannen tijd wordt. Elk feest dat we coördineren is perfect georganiseerd, tot in de puntjes verzorgd en weerspiegelt de persoonlijkheid van het bruidspaar. Jullie Signature wedding.

Kennismakingsgesprek

In een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek komen wij bij jullie langs en inventariseren we de belangrijkste punten zoals jullie ideeën, wensen en verwachtingen. Zodra er het gevoel dat het aanstaande bruidspaar en de weddingplanner op een lijn zitten, zullen wij aan de hand van dit gesprek een voorstel maken.

Voorstel zonder verrassingen

Omdat wij zelf ook niet van financiële verrassingen houden, zorgen wij ervoor dat er een transparant, duidelijk en op maat gesneden voorstel gemaakt wordt. Nadat jullie akkoord gaan met het concept, zullen wij direct aan de slag gaan met ons netwerk van leveranciers en onze eigen creativiteit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen, die jullie verwachtingen zal overtreffen.

Planning en realisatie

We begeleiden de planning en realisatie ten alle tijden in nauwe samenspraak. Via regelmatige afspraken, telefonisch en e-mail contact houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. We maken een draaiboek met een gedetailleerd dagplanning met alle belangrijke elementen van de dag. We helpen ook met het bijhouden van het budget.

Genieten en nagenieten

Na maanden van plannen en organiseren is jullie huwelijksdag aangebroken. Wij zorgen ervoor dat alles op de dag vlekkeloos verloopt. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten van deze prachtige dag, de gasten en elkaar! Na de bruiloft regelen wij de volledige nazorg van jullie grote dag.

Trouwen in Amsterdam Trouwen in Amstelveen Trouwen in Haarlem Trouwen in het Gooi Trouwen in Bussum Trouwen in Weesp Trouwen in Maarssen Trouwen in Baarn Trouwen in Naarden/a> Trouwen in Amersfoort Trouwen in Eemnes Trouwen in Utrecht Trouwen in Abcoude Trouwen in Laren Trouwen in Blaricum Trouwen in Wassenaar Trouwen in Bloemendaal Trouwen in Zeist Trouwen in Hilversum Trouwen in Huizen Trouwen in Amstelveen
Top